Onlangs heb ik geweldige mogelijkheid gehad om te spreken op ExpertsLive Netherlands. ExpertsLive Netherlands is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Experts Live Netherlands wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux. Tijdens mijn presentatie over 15 Security zaken die gratis zijn, maar bijna niemand gebruikt was het ongelofelijk druk. De zaal had ruimte voor 100 man, en er moesten zelfs mensen staan! Geweldig om te zien, zeker voor mij, aangezien dit de eerste keer was dat ik mocht spreken op een dergelijk groot event.

Allen die zijn komen kijken, bedankt! De slides heb ik in PDF vorm voor jullie beschikbaar.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik die heel graag.

Tot een volgend event!